Evelyn’s Blog

Photoree

Posted on: 03/09/2009

Pentru momentele tale de neproductivitate, când tot ce vrei este să leguminezi pur şi simplu într-un mod plăcut… pe net, ia ca opţiune de navigare photoree.com Este un album foto pe care poţi vedea mii de imagini de bună calitate selecţionate de pe flickr.com

După ce ţi-ai creat cont (registering), iniţial îţi va fi prezentat un set de 100 de imagini, fiind necesar ca tu să să votezi pro sau contra fiecăreia dintre ele. După ce ai terminat de vizionat cele 100 de imagini, şi în funcţie de cum le-ai votat, photoree înregistrează „gusturile” tale şi toate imaginile pe care le vei vedea pe acest site vor fi generate în funcţie de modul în care ai votat setul iniţial. De exemplu, dacă la vizionarea setului iniţial ai votat contra tuturor imaginilor cu statui, photoree se va „strădui” să nu-ţi mai arate statui niciodată.

Anyway, este un site pe care te poţi delecta vizual. În acest sens, ca să eviţi nudurile, click pe change options –> avoid recommending nudes. Îţi sugerez să bifezi şi celelalte două opţiuni de la change options (auto advance on Rate Up şi auto advance on Rate Down) pentru ca  imaginile să avanseze automat după fiecare vot al tău.

Dacă vrei să efectuezi o căutare cu un cuvânt cheie, în caseta lângă care scrie „Current method: show photos,” selectează by tag şi apoi, în caseta nou apărută (tag), introdu un cuvânt cheie în limba engleză.

Menţiune: Pentru a avansa de la o imagine la alta, trebuie neapărat să votezi fiecare imagine pe care o vezi, cu ajutorul celor două săgeţi îndreptate în sus (vot pro), respectiv în jos (vot contra).

A, şi încă ceva: Nu te lăsa păcălit. Utilizarea site-ului este mai simplă decât se înţelege din explicaţiile mele…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: